Снимка БулфотоПровеждането на свободни, честни и прозрачни избори е едно

...
Снимка БулфотоПровеждането на свободни, честни и прозрачни избори е едно
Коментари Харесай

Румен Радев: Честността на изборите трябва да се отстоява на всеки вот

Снимка Булфото

Провеждането на свободни, почтени и транспарантни избори е едно от най-големите завоевания на демокрацията. Това завладяване би трябвало да се отстоява на всеки избори, сподели президентът Румен Радев по време на среща с ръководителя на Централната изборна комисия Стефка Стоева и с управлението на комисията, заяви вести.бг.

Провеждането на избори е задача на цялото общество, само че за организацията, провеждането на изборите, отчитането на резултатите и използването на изборното право нашето общество ще разчита извънредно на вашите старания и висок професионализъм, добави Радев.

Знаем доста добре, че времето ви до изборите за Европейски парламент е извънредно лимитирано. Много е значимо да не се позволява компрометиране на машинния избор, уточни президентът.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР