снимка: БулфотоПротестиращите на блокадата на пътя в района на с.

...
снимка: БулфотоПротестиращите на блокадата на пътя в района на с.
Коментари Харесай

Блокадата остава! Това написаха в писмо до Бойко Борисов и министрите му протестиращите от Крушаре

снимка: Булфото

Протестиращите на блокадата на пътя в региона на с. Крушаре разпространиха до медиите отворено писмо до премиера Бойко Борисов и негови министри. В него те изрично декларират, че няма да прекратят митинга си.

Ето и целият текст на писмото без редакторска интервенция: 

Уважаеми, дами и господа!

За нас е извънредно обезпокоителен фактът, че се разкрива към този момент четвърта екологична бомба, вследствие на свободно разхвърлени боклуци от така наречен „ превантивно “клане на свине. Пред Вас това се показва като инцидентни, единични случаи, само че ние Ви уверяваме, че това е процедура, в следствие от заповедта за независимо изтребване на тези домашни животни и цялостната липса на правилник и надзор над осъществяването на тази активност. Това популяризира чумата в допълнение в цялата страна, като резултат от некадърно управническо решение.

Прикриването на истината не е в полза на България. Прочетохме екзотични заповеди, регламентиращи лова и събирането на трюфели, само че нито една заповед не визира сечта в горите и ежедневното кръстосване на горите от камиони, разнасящи със същия триумф болестта. У нас пораждат съмнения, че стопански ползи, свързани с дърводобива са надвили над заплахата от чумата, надвиснала над България. Надяваме се на прям обществен отговор от ваша страна и на въпроса по какъв начин ще бъдат компенсиране финансово стопаните с избито имущество.

БЛОКАДАТА ОСТАВА!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР