Снимка: БулфотоПротести нека има, но не протести на арогантността, насилието

...
Снимка: БулфотоПротести нека има, но не протести на арогантността, насилието
Коментари Харесай

Рашидов: Хаосът ще роди политически динозавър, който може да изхаби едно цяло поколение

Снимка: Булфото

Протести дано има, само че не митинги на арогантността, насилието и подстрекателство на хората за отплата, а митинги с хрумвания и компютри, което би отивало на младежите. Този коментар направи ръководителят на Комисията по културата и медиите Вежди Рашидов.

Аз считам, че през днешния ден по един нездрав метод някои хора, които не са осъществени в своите специалности, яхнаха силата на младите единствено и единствено да се докопат до властта. Всички тези странни политически субекти, които са се впили в този митинг, ще създадат това, от което всички би трябвало да се опасяваме: А това е хаосът, който ще роди необикновен тип политически динозавър, който може да изхаби едно цяло потомство, съобщи още пред Епицентър.бг Вежди Рашидов.

Нека никой да не мисли, че в случай че падне властта на следващия ден ще потекат реки от благополучие, тъй като след всичко на следващия ден ще бъдем и тъжни, и още веднъж дружно, сподели още Рашидов.

Правата на протестиращите свършват там, където се нарушават правата на останалите жители, е неговото мнение. Определено считам, че бъдещето е в ръцете на новото потомство и то би трябвало да направи живота си подобен, какъвто желае да го живее. И мисля, че това даже е прелестно. И е хубаво да имаме отговорно, образовано и прогресивно младо потомство, показва Рашидов.

Онова, което виждаме по улиците и по блокадите не е това, за което приказвам. Защото там виждам само предпочитание за отплата, завист, експанзия, само че нито едно градивно обръщение. В годините една кметица на София сътвори градска среда подредена, актуализирана, среда, в която столичани да живеят в хигиена и улеснение. Днес виждаме улиците, кръстовищата, площадите, в които би трябвало да споделят близо два милиона софиянци, превърнати в противозаконни барикади, чиято единствена цел е да сковават живота на свободните столичани, изрази отвращение Рашидов.

Демокрацията, за която претендират някои хора, не е безпорядък и безредица, а низ от законови порядки, които подсигуряват спокойния живот на хората. Законът категорично споделя, че е неприкосновена частната, общинската и държавната благосъстоятелност. Пейките, площадите и кръстовищата също принадлежат на всички жители и никой няма право да ги присвоява, счита Вежди Рашидов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР