Снимка: БулфотоПротестът срина рейтинга на управляващата партия и коалиция и

...
Снимка: БулфотоПротестът срина рейтинга на управляващата партия и коалиция и
Коментари Харесай

Бабикян: Изхвърлихме Борисов зад Околовръстното

Снимка: Булфото

Протестът срина рейтинга на ръководещата партия и коалиция и изхвърли зад Околовръстното шосе министър-председателя, който не смее да влезе на работното си място.

Това съобщи в изявление за БГНЕС пиар специалистът Арман Бабикян от “Отровното трио ”. Бабикян разяснява триумфите на демонстрациите, които не престават към този момент над 70 дни, написа обстоятелства.бг.

Огромно остава публичното неодобрение против ръководещите, като жители излизат с изключение на по улиците на българските градове, по този начин и по площадите в чужбина. Заради нестихващия яд доста интернационалните медии обърнаха погледите си към най-корумпираната и бедна страна в Европейския съюз, а институциите в Брюксел започнаха да задават въпроси.

“Протестът дотук реализира много неща, за които ние рядко си даваме сметка в нашето ежедневие. Протестът реализира доста министерски оставки. Не знам дали хората си спомнят, че имахме министър на финансите Владислав Горанов, че имахме министър Данаил Кирилов и още три-четири такива имена. Протестът реализира десетки изявления на доста международни медии, които бяха не запомнили името на страната ни, а в този момент, за зла орис, си го припомниха още веднъж поради антикорупционните безредици по българските пощади и по площадите на европейските градове “, разяснява Бабикян.

“Протестът срина рейтинга на ръководещата партия и коалиция и изхвърли зад Околовръстното шосе министър-председателя, който не смее да влезе на работното си място “, добави още той.

 

Бабикян бе безапелационен - демонстрациите против ръководещите са “отпушили тапата на страха ”, а българските жители са си дали сметка, че ориста им е в личните им ръце.

“Протестът ги хвърли в боязън и смут до степен, до която да окървавят площада на 2 септември, да изхвърлят майки от Народното събрание. Не мога да изброя всичко, само че националното неодобрение реализира доста и тези резултати са доста дълбоки. На процедура Борисов в никакъв случай повече няма да бъде министър-председател на България, това е ясно. Въпросът към този момент не е дали, а по кое време “, счита Бабикян.

Той разяснява и вчерашната премиерска аудиенция във Велинградско, където обаче бе пострещнат от митинги.

“Беше забавно, че той отиде в региона на Делян Пеевски и реши да изяснява, че двете единствени партии, които имали алъш-вериш или пък си противостояли, били Движение за права и свободи и ГЕРБ. Ние от дълго време твърдим, че на власт в България са съдружници, а не съдружни сътрудници. От днешния му отговор, в който се опита да се измъкне от национално известната истина, че той се опасява точно от досегашните му сътрудници и те не са му приятни. Гледа да се отлепи от неговите съдружници, с които той по този начин щастливо управляваше и обираше българския народ през корупционни схеми. Изглежда това към този момент не му е прелестно, не му е симпатично и е решил да заявява в едно село радостното събитие, че има 3 километра път. Построен с нашите пари “, уточни Бабикян.

Той прикани протестиращите да се включат в третото по ред Велико национално въстание, което ще се организира на следващия ден. 22 септември не е инцидентно подбрана дата. Тогава България чества Денят на независимостта.

“Днес сме изправени пред един дълг. Този дълг, най-малко за мен, гласи, че не просто е ден за празнуване, а ден, в който би трябвало да защитим независимостта си. България е затисната в битката на мафията и мутрите и ние още веднъж би трябвало да извоюваме тази самостоятелност, с цел да бъде България страна на свободни жители “, съобщи Бабикян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР