снимка: БулфотоПромяна на времето в сряда. Понижение на температурите и

...
снимка: БулфотоПромяна на времето в сряда. Понижение на температурите и
Коментари Харесай

Облаци и дъжд на много места в сряда

снимка: Булфото

Промяна на времето в сряда. Понижение на температурите и превалявания на доста места: 

В сряда заоблачаването от югозапад ще продължи и до вечерта ще обхване цялата страна. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 10° и 15°, малко по-ниски в северозападните региони. Привечер и през нощта против четвъртък в Западна България ще стартират превалявания от дъжд, в планините над 1300 м - от сняг.

Над планините облачността ще се усилва и вплътнява. Привечер в масивите от Западна България ще стартират превалявания от дъжд, над 1300 м - от сняг. Ще духа мощен, по билата и плевел югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието денят ще стартира с най-вече слънчево време, само че от югозапад облачността, междинна и висока, ще се усилва и вплътнява. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 12°-15°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала с наклонност на усилва.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР