Снимка: БулфотоПрокуратурата ще продължи да показва твърдост и непримиримост към

...
Снимка: БулфотоПрокуратурата ще продължи да показва твърдост и непримиримост към
Коментари Харесай

Евгени Иванов: Прокуратурата ще продължи да показва твърдост и непримиримост към неправдите

Снимка: Булфото

Прокуратурата ще продължи да демонстрира неотстъпчивост и неотстъпчивост към неправдите, сподели Евгени Иванов, претендент за член на Висш съдебен съвет, от квотата на прокуратурата, при чуването си в процедурата по желание, написа Българска телеграфна агенция.

Иванов сподели още, че е приел да бъде номиниран, тъй като има вяра, че достолепието на прокурорите не може да бъде ръководено и манипулирано. Той добави, че в случай че бъде определен, ще бъде несклоняем към всички опити за непозволено влияние върху прокуратурата и прокурорите.

" Често пъти прокурорите са последната вяра на хората да получат правдивост ", съобщи Евгени Иванов. По думите му, в случай че прокуратурата бъде изведена от правосъдната власт, тя няма да остане самостоятелна.

Иванов означи, че би защитил сътрудници прокурори, които са подложени на офанзиви от страни по техни каузи. Според него с изключение на реакция от прокурорската гилдия, по тези случаи е добре да се получава и съответна поддръжка от член на Висш съдебен съвет.

На въпрос от залата по какъв начин ще разяснява апелите да се бойкотира изборът за член на Висш съдебен съвет и прокурорите да не вземат участие в него, Иванов съобщи, че не би желал да разяснява, тъй като е уверен, че това не е мнението и отношението на голямата част от сътрудниците съдии. " Мисля си, че сходен апел ще има противоположен резултат ", добави той.

Предстои втора част от избора на член на Висш съдебен съвет на 26 септември, когато ще се организира същинското гласоподаване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР