Снимка: БулфотоПроговори чистачката, която вчера се опита да спре офейкалите

...
Снимка: БулфотоПроговори чистачката, която вчера се опита да спре офейкалите
Коментари Харесай

Първи думи на чистачката, която подгони смело офейкалите пандизчии от Софийския затвор!

Снимка: Булфото

Проговори чистачк ата, която през вчерашния ден се опита да спре офейкалите от Софийския затвор пандизчии Владимир Пелов и Радослав Колев.

Хигиенистката в пандиза се споделя Христина Александрова. Тя вижда бандитите пред пандиза. Твърди, че бегълците са стреляли по постовия и тя се е опитвала да предотврати това, написа Блиц.

Мъжете са били въоръжени до зъби, с нож и револвер, ориентиран против надзирателите. Изчезват за 15 секунди като на филм, през парадния вход. Действието се развива пред очите на съкилийниците им. Успяват да обезвреждат трима надзиратели.

„ Стреляха по постовия и аз се развиках за какво стрелят по индивида. Исках други хора да реагират, да видят. В страха си съвсем нищо не видях. Казаха ми да се махам. От нерешителност нищо не видях ”, описа пред Нова тв. Александрова.

„ Отвориха си вратата. Заплашиха с револвер този, който е на втори пост. Той го отваря с бутон, тъй като умира от боязън. Те са страхливи! И го видях Пелов по какъв начин тичаше, към този момент на бариерата, и му правеше на Ради с ръка знак по-бързо да минава. И просто им виждах гърбовете.

И излетя дежурният офицер с още 7-8 индивида, само че то всичко беше завършено. Пред 11 индивида става това нещо ”, показа от своя страна пандизчия, очевидец на бягството.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР