Снимка БулфотоПроекти на промени на Валутния закон, както и на

...
Снимка БулфотоПроекти на промени на Валутния закон, както и на
Коментари Харесай

МС одобрява утре промени в Закона за горивата и във Валутния закон

Снимка Булфото

Проекти на промени на Валутния закон, както и на Закона за административно контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис /т. нар. закон за горивата/, се чака да одобрят министрите на утрешното постоянно държавно съвещание, оповестиха от държавната пресслужба, съобщи вести.бг.

В дневния ред е планувано още Министерският съвет да утвърди и отчет за доклад на напредъка към 18 октомври 2019 година в осъществяване на ограниченията от 2016 година за приемане на План за деяние с ограничения, адресиращи главните проблематични области, възпрепятстващи повишаването на вложенията.

Министрите се чака да гласоподават и приемането на план на интернационален контракт за материали, доставка на съоръжение, софтуерни актуализации, услуги и образование за поддръжка на комплектомобилна индустриална линия за железни структури (Ultimate Building Machine System - UBM).

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР