Снимка БулфотоПродължава да е тежка ситуацията в Хасковски регион -

...
Снимка БулфотоПродължава да е тежка ситуацията в Хасковски регион -
Коментари Харесай

Обединиха се пожарите край Лесово и Свиленград

Снимка Булфото

Продължава да е тежка обстановката в Хасковски район - сплотиха се пожарите край Свиленград и Лесово. Това каза директорът на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " (ГДПБЗН) гл. комисар Николай Николов, представен от " Фокус ".

Гл. комисар Николов разясни, че късно нощес са се обединили пожарите в региона на свиленградските села Сладун и Маточина и този от другата страна на Тунджа край Лесово. " Продължава да е извънредно тежка обстановката в Хасковски район, по-специално Свиленград и прилежащия Ямбол, Община Елхово - село Лесово. На процедура двата пожара, които са от три дни, се сплотяват. Общата територия е забележителна ", сподели още гл. комисар Николов и посочи, че става въпрос за няколко хиляди декара. " Най-важното, което подхващаме все още, е да запазим обитаемоте места и да не допуснем човешки загуби. Предислоцирахме спомагателни сили от прилежащи райони и извънредно тежка верижна техника, с цел да можем да вършим просеки, с цел да предпазим селата.

На терен са всички чиновници от регионалните дирекции на място, в това число на горското стопанство, голям брой доброволци, земеделци, дружно със своята техника.Областният щаб на Хасково работи на терен ", сподели гл. комисар Николов.Той разяснява и пожарът от през вчерашния ден в Хисаря. По думите му там нещата са под надзор. " Това, което идва до мен като информация, не е обезпокоително ", сподели още гл. комисар Николов Николов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР