Снимка: БулфотоПритеснение за вота на недоверие нямаме. Очакваме един дебат

...
Снимка: БулфотоПритеснение за вота на недоверие нямаме. Очакваме един дебат
Коментари Харесай

Караянчева: Не мисля, че сега му е времето на този вот на недоверие

Снимка: Булфото

Притеснение за вота на съмнение нямаме. Очакваме един спор на високи обороти. Нямаме терзание, че държавното управление ще падне. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Относно рецензията на Волен Сидеров към ГЕРБ поради язовир и поръчката, че не знае по какъв начин ще гласоподава на вота за съмнение, Караянчева съобщи: " Ние сме разнообразни политически сили и е обикновено да има и несъгласия. Разговорите в обединението вървят обикновено ".

Според нея задачата на този избор е интерпретация, че държавното управление не се оправя. " Но държавното управление се оправя добре. Това нервира опозицията и тя търси всевъзможни тематики, с цел да откри място под слънцето ", акцентира тя.

" Корупция има, има подобен проблем и по тази причина вършим първи стъпки за справяне с нея. Признаваме, че има проблеми и би трябвало да се вършат стъпки в таи посока. Не може партията, която има терзания от корупцията да не поддържа закона за антикорупцията. Това е опит за активизиране на опозицията. Не мисля обаче, че в този момент му е времето на този избор на съмнение ".

Председателят на Народното събрание увери, че се прави всичко допустимо, с цел да се увеличи рейтинга на институцията. Според Караянчева и депутатите би трябвало да положат старания в тази посока.

" Насилието против дами е нещо ужасяващо. Нека да проведем този спор. Дали ще бъде призната Истанбулската спогодба е друга тематика ", написа novini.bg.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР