Снимка БулфотоПринц Хари замина за Канада. Там са съпругата му

...
Снимка БулфотоПринц Хари замина за Канада. Там са съпругата му
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Кралската длъжност е занаят. Принц Хари има родов ангажимент, а Меган е жена, свикнала да печели с тропване на токчета

Снимка Булфото

Принц Хари отпътува за Канада. Там са брачната половинка му Меган и синът им Арчи. Вчера Хари участва на един от последните си задължения като върховен член на кралското семейство. Той се срещна с държавните глави на няколко африкански страни и с английския министър председател Борис Джонсън.

Плод на прочувствен изблик или добре премислено решение е желанието на Меган и Хари за самостоятелен живот и отдръпване от кралското семейство? 

" Кралската служба е поминък, с който се раждаш и който се учи. Когато си принц и си престолонаследник, ти си чирак на Короната. Имаш кралски отговорности. Хари има фамилен ангажимент ", разяснява пред Bulgaria ON AIR пиарът и всемирски хроникьор Евгени Минчев.

И уточни, че Меган е жена, която е привикнала да печели. Това е едно женско тропване на токчета. Едно токче, което би трябвало да потъне в паважа на Бъкингамския замък, безапелационен е той.

Минчев е на мнение, че откакто Англия гръмко се изнася от Европейския съюз, тя има потребност от други сътрудници. Не е ли редно кралицата да има собствен дипломат в Канада, попита той и означи шеговито, че всички шпиони би трябвало да наподобяват незабележими. 

" Те не бягат. Те си отиват на село или във вилната си зона, тъй като Канада е английски протекторат. Не може да бъде единствено младежко скимване. Това е нов метод на приложимост на кралската власт, който да мине по неосезаем метод. Вярвате ли, че по този начин елементарно се позволява да замине внукът ти, който е престолонаследник?

Баба му дава купите, там всичко е обещано от баба му. Отиват някъде, където ще са потребни на Короната ", безапелационен бе Евгени Минчев.

Короната ще продължава да бъде там, хората ще заплащат налози, всичко е стопанска система. Това не е нервност, нервността я основават хората, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР