снимка БулфотоПрезидентът Румен Радев остро разкритикува предложеният бюджет за 2021

...
снимка БулфотоПрезидентът Румен Радев остро разкритикува предложеният бюджет за 2021
Коментари Харесай

Президентът: В бюджета са заложени огромни харчове без план и процедури

снимка Булфото

Президентът Румен Радев остро разкритикува препоръчаният бюджет за 2021 година при визитата си на полигона Корен край Хасково, където се организира проява на тактическо обучение, съобщи БНР. 

„ Чувствам се в чудесно здраве. Спазвам прецизно предписанията на РЗИ и по отношение на тестване, и по отношение на карантиниране. По закон има ясно избран орган, който е оторизиран и способен да постанова и да анулира карантина, това е РЗИ. Следвам прецизно разпоредбите - по този начин е разпоредило РЗИ, по този начин извършвам безусловно всичко! Няма да вземам участие повече и да разясня ", уточни Радев. 

" Правителството предлага разоряващ бюджет и големи разходи без цели, без проект, без ясни процедури, без аргументация за резултатите от тези разходи. Това е задачата на режисирания скандал - да се отклонява вниманието. Коментарът ми е, че бюджетът е разоряващ “, заяви още президентът. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР