Снимка БулфотоПрезидентът ни обяви война. Причината за това е предизборната

...
Снимка БулфотоПрезидентът ни обяви война. Причината за това е предизборната
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Президентът ни обяви война

Снимка Булфото

Президентът ни разгласи война. Причината за това е предизборната акция, която стартира в този момент, само че до изборите остава доста време. Така депутатът от Бургас Тома Биков разяснява в " Тази заран " по бТВ решението на Румен Радев да снеме доверието си към кабинета „ Борисов “, съобщи флагман.бг.

 

С тази непредвидливост, която показва президента, в случай че той образува служебно държавно управление, ще стартира да работи за някаква перманентна политическа рецесия, в която да се ръководи без парламент с едно служебно държавно управление и до каква степен ще стигне, добави артистът – политолог.

„ Президентът трябваше да е малко по-конкретен и явен за това, което приказва. Какво значи сваленото доверие и за какъв край става въпрос? “, попита той.

„ От 30-годишната история на прехода знаем по какъв начин се поставя завършек на едно ръководство. Това става нормално, когато има избори. Такива ще има след една година “, добави Биков.

„ През 2019-та имаше два пъти и ги спечелихме. Затова, когато Радев приказва от името на народа, е добре да се вслушва и да борави с обстоятелствата, които е породил избора на хората “, заяи бургазлията.

„ Без аналог била рецесията (б.а. съгласно Радев) и това го споделя на 4 февруари, което ми се коства някакъв признак за доста къса политическа памет. През 1990 година имаше разпад на държавността, тотална икономическа рецесия и банкрут на страната. През 1997 година се стигна отново до банкрут и бяхме на ръба на гражданската война и на 4 февруари тази тежка рецесия бе решена “, добави политологът, който има и тапия за актьорско майсторство. 

“През предходната седмица президентът назова България постоянен и предвидим сътрудник пред дипломатически корпус. Кога той споделя това, което мисли тогава, или в този момент, когато твърди, че страната е пред някакъв разпад? “, попита той.

„ Президентът борави с общи приказки. Нека излезе и да каже ясно кои са тези жители, които са били репресирани поради това, че не харесват властта. Кои са те – тези, които удряха служители на реда ли или пък други, които ги търсят? “, добави Биков.

„ Дори и тези, които поддържат Радев не могат да се ориентират към какво ги приканва, тъй като не споделя ясно нищо. Не е проблем, че президентът е сериозен към ръководството, само че е неприятно това, че не предлага нищо различно на това “, разяснява той.

„ Според мен през вчерашния ден Румен Радев си откри предизборната акция за втори мандат. Това е много рано и го направи по несъответствуващ метод. Резултатите от това ще се видят през септември следващата година, когато ще има президентски избори и българите ще решат какъв да е държавен глава “, добави депутатът от ГЕРБ.

„ Досега сме били в някакъв спор, а в този момент президентът ни публикация публично война. Защо го прави не мога да схвана “, сподели още Тома Биков. 
 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0... (преди 4 минути) Рейтинг: 9508 | Одобрение: 3918 Той е боен и ако  ГЕРБ считат, че това е война - спукана им е работата. Нека да премислят квалификациите, тъй като няма по какъв начин да го бият в неговата игра. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте забравили
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР