снимка БулфотоПрезидентът на Сърбия Александър Вучич застана днес пред медиите,

...
снимка БулфотоПрезидентът на Сърбия Александър Вучич застана днес пред медиите,
Коментари Харесай

Вучич: Днес е най-тежкия ден за Сърбия, прилижаваме се към катастрофален сценарий

снимка Булфото

Президентът на Сърбия Александър Вучич застана през днешния ден пред медиите, с цел да предизвести, че страната се доближава към катастрофален сюжет по повод Ковед 19, съобщи ТАСС, представен от Българска телеграфна агенция.

" Що се касае до ковид, то през днешния ден е най-тежкият ден за Сърбия, а евентуално идващите няколко дни ще бъдат още по-тежки. Още сутринта имахме 47 умряли (от затруднения от коронавирусната инфекция), което е най-високият брой от началото на епидемията ", съобщи сръбският президент.

Той уточни, че обстановката в лечебните заведения е извънредно тежка. " (...) в случай че би трябвало дневно да бъдат прегледани 10 000 души, от които да бъдат приети в болница хиляди, а няма свободни кревати, тогава на всички излиза наяве в каква обстановка се намираме. Ако не проявим отговорност, фактически ще се приближим към пагубен сюжет ", предизвести сръбският президент.

Вучич подсети, че страната води договаряния за доставка на ваксини.

Вчера Сърбия записва рекорден брой новозаразени с ковид - 7579 души. От началото на епидемията са умряли 1315 души с COVID-19.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР