снимка: БулфотоПрез нощта над по-голямата част от страната ще бъде

...
снимка: БулфотоПрез нощта над по-голямата част от страната ще бъде
Коментари Харесай

Дъжд на много места в четвъртък, но температурите ще са високи

снимка: Булфото

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно. Над югозападните региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има интензивни краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици, на обособени места обилни по количества. Утре над Западна България ще продължи да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици, основно в югозападните региони. Над Източна България времето ще остане слънчево. Ще духа до сдържан, в източните региони краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 30° и 35°.

Над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевични стихии. Ще духа сдържан до мощен юг-югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха 27°-29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето ще изгрее в 06:25 часа и ще залезе в 20:39 часа. Продължителност на деня 14:14 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР