Снимка БулфотоПрез 2020 да спре смяната от зимно на лятно

...
Снимка БулфотоПрез 2020 да спре смяната от зимно на лятно
Коментари Харесай

Евродепутати поискаха край на смяната на времето през 2020 г.

Снимка Булфото

През 2020 да спре промяната от зимно на лятно часово време, гласоподава през днешния ден Комисията по земеделие на Европейския парламент. Това заяви евродепутатът Момчил Неков (БСП;С&Д), който е член на комисията, написа " Дневник ".

Допитване до eвропейските жители, извършено предходната година, сподели, че болшинството европейци желаят тази процедура да спре. В България също имаше анкета, която сподели, че множеството българи също желаят да се приключи тази промяна.

През септември 2018 г Европейската комисия предложи Европейски Съюз да постави завършек на промяната на времето още през март 2019 година Имайки поради обаче процедурата по взимане на решение в Европейски Съюз и нуждата на браншове като да вземем за пример превоз и въздухоплаване, този период ще провокира разтърсване и проблеми.

Поради тази причина евродепутатите считат, че най-реалистично и безпрепятствено би било краят на промяната да стане през 2020 година Предложението за инструкция дава опция на страните членки въпреки всичко да сменят зоната си, в случай че преценяват, че изборът им основава стеснение. Това би трябвало да се прави с предупреждение към Еврокомисията.

В гласуваното през днешния ден мнение бяха гласувани и текстове с рекомендация страните да проведат изследване кое би било най-подходящото за самите тях време, както и да хармонизират между тях, с цел да се избегнат нелогични времеви зони и нарушавания на единния пазар.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР