Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов свиква коалиционните си партньори от Обединените

...
Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов свиква коалиционните си партньори от Обединените
Коментари Харесай

Борисов събира тримата патриоти в сряда сутрин

Снимка Булфото

Премиерът Бойко Борисов привиква съдружните си сътрудници от Обединените патриоти рано в сряда заран в Министерския съвет. Тогава водачите на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, на Атака Волен Сидеров и на НФСБ Валери Симеонов още веднъж ще седнат на една маса, с цел да решат бъдещето на държавното управление, написа Кмета бг.

Борисов ги събира поради създалото се напрежение в страната около наглото изявление на Валери Симеонов за майките на деца с увреждания. Думите му провокираха вълна от яд и непоносимост към наглостта му както в майките, по този начин и измежду стотици хиляди българи. Хората желаеха оставката му. Същото направи и Сидеров.

На среща при вицепремиера Симеонов през днешния ден работодателите оповестиха, че държавното управление не би трябвало да се поддава на напън от улицата с претенции за оставки.

Засега се чака позицията на третия лидер на патриотите - Красимир Каракачанов. 

Борисов разгласи от Дубай, където е на публично посещаване, че в случай че изиска оставката на Симеонов, държавното управление пада. Той се прибира от ОАЕ на следващия ден вечер и по тази причина рано сутринта в сряда събира съдружните си сътрудници. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР