Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов още повече засили съмненията около оставката

...
Снимка БулфотоПремиерът Бойко Борисов още повече засили съмненията около оставката
Коментари Харесай

Борисов: Изритаха шефа на НСО заради интриги

Снимка Булфото

Премиерът Бойко Борисов още повече ускори подозренията към оставката на шефа на Националната работа за защита генерал-майор Данчо Дяков. В сряда държавното управление одобри молбата му за овакантяване по персонални аргументи. " Генерал Дяков си потегли поради интриги, изритаха го ", съобщи през днешния ден Борисов в Крумовград, където откри нов златен рудник, заяви Трафикнюз.бг.  

Ден по-рано брачната половинка на президента Румен Радев-Десислава реагира с ядосан коментар във Facebook на обява в уебсайт, съгласно която точно тя е причина за напускането на Дяков. 

" Приятели споделиха, че през днешния ден фактор.бг, оня уебсайт, обективният, достоверният, благосъстоятелност на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка заради напън от " военачалник Деси ". От мен, сиреч. Очаквам включване и от други сходни - справедливи и достоверни уеб сайтове ", написа Десислава Радева.

Засега никой не е коментирал за напрежение сред Дяков и първата дама. Преди да оглави НСО той беше консултант по военната сигурност на президента, с когато са другари от дълги години.

Именно Радев му връчи и генералските пагони преди Дяков да оглави службата през март 2018 г. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР