Снимка: БулфотоПреговорите продължават да буксуват. След няколко поредни опита за

...
Снимка: БулфотоПреговорите продължават да буксуват. След няколко поредни опита за
Коментари Харесай

Борис Джонсън предупреди, че Великобритания трябва да е готова да излезе от единния пазар на Европейския съюз без сделка

Снимка: Булфото

Преговорите не престават да буксуват. След няколко следващи опита за договаряне, решение по този начин и не можа да бъде взето. 

Британският министър председател Борис Джонсън предизвести, че Англия би трябвало да е подготвена да излезе от единния пазар на Европейския съюз без договорка на фона на следващата задънена улица в договарянията.

В изявление ден след срещата си с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен в Брюксел, която приключи без пробив, Джонсън удостовери, че страната му ще продължи да се пробва да контракти съглашение. Той обаче предизвести, че настояванията на блока вредят на преговорния развой, пише investor.bg.

Паундът затвърди поевтиняването си след мненията на Джонсън, само че остана в диапазона си от предходния ден. Към 21 ч. българско време английската валута се търгува при цена от 1,3274 $.

„ Сега я има огромната опция да реализираме решение, което е доста повече като австралийските взаимоотношения с Европейски Съюз, в сравнение с като канадските връзки с Европейски Съюз “, сподели Джонсън в телевизионно изявление, представен от Bloomberg. Премиерът има поради, че комерсиалните връзки сред Европейски Съюз и Австралия не са регламентиран с всеобхватно комерсиално съглашение и огромна част от двустранната търговия се контролира по отношение на разпоредбите на Световната комерсиална организация.

„ Като виждам къде се намираме в този момент, считам, че е от значително значение всички да се приготвят за австралийския вид “, разяснява още той.

Изказването му бе направено, до момента в който водачите на Ес заседават на последната си среща на върха за тази година, на която бе призната идната многогодишна финансова рамка и пакета от тласъци за стопанската система на обща стойност 1,8 трлн. евро.

Исканията на Европейски Съюз „ на процедура значат, че каквито и нови закони да вкарат, ние ще би трябвало да ги съблюдаваме или ще ни бъдат наложени санкции “, сподели Джонсън.

Неуспехът да бъде контрактувано съглашение след девет месеца на договаряния ще бъде удар по английската стопанска система и ще сътвори разтърсвания във веригата на доставки както на Острова, по този начин и на Стария континент.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР