Снимка БулфотоПредвижда се наказание до 6 години лишаване от свобода

...
Снимка БулфотоПредвижда се наказание до 6 години лишаване от свобода
Коментари Харесай

До 6 години затвор грозят пияния кантонер, причинил инцидента в Асеновград

Снимка Булфото

Предвижда се наказване до 6 години отнемане от независимост за дежурния кантонер, който стана причина за тежкия случай в Асеновград. Във вторник трен опустоши кола на жп прелез поради пийнал прелезопазач, който е не запомнил да пусне бариерата. Единият от потърпевшите е в кома и с заплаха за живота. 

„ По време на разпита мъжът отхвърля да даде пояснение. Признал се е за отговорен и съжалява за стореното. По показания на очевидци пазачът е стоял близо до бариерите, само че не ги е пуснал ”, съобщи Борис Михов, зам.-районен прокурор на Асеновград в ефира на „ Здравей, България ”.

„ За идването на влака схващат от прилежащата гара. Дава се предписание за събаряне на ръчните бариерни порти. Правя се документално депеша и се смята прелепозачът е схванал ”, разясни инж. Георги Вардев от Директива за птиците " Управление на придвижване на влаковете и гаровата активност ".

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР