Снимка: БулфотоПредупреждение за опасни хранителни добавки. Млада жена е с

...
Снимка: БулфотоПредупреждение за опасни хранителни добавки. Млада жена е с
Коментари Харесай

Млада жена е с опасност за живота след прием на хранителни добавки

Снимка: Булфото

Предупреждение за рискови хранителни добавки. Млада жена е с заплаха за живота, откакто е приемала хранителни добавки и лекарства против паразити.

Тя е получила мощен кръвоизлив и тежка чернодробна непълнота.

За този случай алармираха лекарите от " Св. Иван Рилски ", предава Българска национална телевизия.

Добавките, които са токсични за черния дроб, набират известност като част от стратегии за ликвидиране на организма.

Цялата е пожълтяла и премаляла, уморява се даже когато приказва.

" Аз го претърпях, просто същински призрачен сън ", сподели дамата.

" Тя е с заплаха за живота, към момента не е излязла от тази заплаха ", сподели проф. Красимир Антонов, клиника " Гастроентерология ", УМБАЛ " Св. Иван Рилски ".

За младата жена тази развръзка е повече от немислима. След като откриват, че има тиреодит на Хашимото, или понижена функционалност на щитовидната жлеза, тя взема решение да се погрижи за здравето си.

" Четох много за червата, за паразити, за всичко, което е нашумяло сега и стигнах до различен център за медицина ", сподели дамата.

" Най-накрая ми предписаха стратегия, тя беше с към десетина добавки, като някои от тях бяха обезпаразитяващи ", продължи тя.

" Не установихме съществуването на каквито и да било паразити ", сподели проф. Антонов.

В предписаната терапия гастроентеролозите откриват две съставки токсични за черния дроб, дадени в режим, доста над целесъобразния. Албендазол лекарство против паразити и малария и хранителна добавка с артемизин или дестилат от сладостен пелин, който при малария се взима не повече от 4 дни.

" 4 мг на кг дневно, а нашата пациентка е получавала близо 11 мг на кг в продължение на 30 дни ", сподели проф. Антонов.

Медикаментът за паразити също е отровен и поврежда черния дроб. Той е бил даден за 5 дни при нужда от три, сподели проф. Антонов.

" Казаха ми, че е целесъобразно да ги продължа най-малко два три месеца ", показа дамата.

Следва утежняване, температура, повръщане, животозастрашаващ кръвоизлив. Преминала през пъкъла, младата жена и майка й се усещат длъжни да предупредят.

" Съгласих се да приказвам, тъй като знам какъв брой е известно, разбрах, че хората го търсят ", сподели дамата.

" Четох доста за тези две медикаменти, търсят ги като луди хората да ги купуват и да дават хиляди пари за тях, в действителност да си осакатят здравето ", сподели майката на потърпевшата.

И за лекарите сходни случаи са неприемливи. А пациентите им повредени от разнообразни хранителни добавки непрестанно пораства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР