Снимка БулфотоПредседателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Снимка БулфотоПредседателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов разкри колко апартамента има и как се е сдобил с тях

Снимка Булфото

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов реши да разкрие какъв брой жилището има и по какъв начин се е сбодил през годините с тях. Това той направи на трибунка в Народното събрание.

" Мога да заявя изрично, че тези две жилища, които имам в региона, в който живеех до предходната година, е същият регион, в който съм направил замяна със настоящето жилище, в което пребивавам ", сподели Цветанов, представен от Блиц.

" Разликата е, че двата парцела замених за един. Добавих и платих 100 000 лв., които са с заем и от спестявания. Всичко това е документирано в нотариалния акт, който е подписан 2018 година Тази година в периода, който е очакван за всяко едно длъжностно лице, ще бъде упоменато и в годишната декларация, която би трябвало да попълня ", разясни той.

" Няма нищо, което да не подхожда ", безапелационен бе Цветанов.

" Подобрен въпрос ми зададоха тъкмо преди четири години, тогава изцяло обясних процеса в българския парламент.

Апартамент, закупен 64 година, закупен от родителите моята брачна половинка, те го трансферираха на нея заради преклонна възраст, с цел да може да си запазят правото на главно жилище за тях.

Имах 1/6 от апартамент от това, че татко ми беше умрял преди 20 години. той бе в Надежда. В края на предходната година трансферирах този унаследен дял на моя брат безплатно, тъй като ми омръзна да се изяснявам в общественото пространство за шест жилището и за какви ли не дивотии.

Мога да ви кажа, че в апартамент, в който съм живял от 73 година, е трансфериран от моите родители през 1991 година. Това е което съм имал.

А родителите на моята брачната половинка след 64 година единственият неподвижен парцел, които са купили е бил 62 квадрата. Той в този момент е на моята огромна щерка, което стана 2003 година.

Сега сега имаме единствено два жилището. Единият е този, в който живеем, а другият е с право на притежаване на родителят на брачната половинка ми, тъй като тъщата умря преди три години и това е негово жилище, което той си го употребява, само че то е дарено на моята брачна половинка.

Този, в който живеем в този момент, е сменен за тези два апартамент, в които живеех до лятото на 2018 година Направихме подмяна. Като разликата на квадратурата на тези два апартамент е 39 квадратни метра, които доплатих с тези 100 00 лв.. Всичко е направено по банков път.

Няма нищо от което да се тормозя. Всичко, което съм направил съм го направил според българското законодателство ", сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР