Снимка БулфотоПреди броени дни приключиха работа археолозите, за да започне

...
Снимка БулфотоПреди броени дни приключиха работа археолозите, за да започне
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Цените на газта оттук-нататък ще падат

Снимка Булфото

Преди броени дни завършиха работа археолозите, с цел да стартира строителството на площадката в село Орлово за реализацията на газопровода. Вече са доставени и тръбите за първия километър. Това е доста значим план освен за България, само че и за целия район. Той ще ни даде сигурност във връзка с доставките на газ, а и ще бъде една опция. Това разяснява в предаването " Лице в лице " по бТВ енергийният министър Теменужка Петкова.

Октомври месец следващата година планът би трябвало да бъде подготвен и въведен в употреба. Сроковете са съответни и се работи по проект, добави министърът.

Надявам се вбъдеще Булгаргаз все по-често да желае понижаване цената на газа, както в моменнта има такова искане, тъй като политиката на държавното управление е ориентирана към това да се дизертифицират източниците на газ и двете съществени преимущества на този термин са сигурност на доставките и конкурентни цени, изясни министърът. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР