Снимка БулфотоПравителството на България взе поредна противоепидемична мярка. Тя се

...
Снимка БулфотоПравителството на България взе поредна противоепидемична мярка. Тя се
Коментари Харесай

Десет дни карантина за пристигащите от Африка в България

Снимка Булфото

Правителството на България взе поредна противоепидемична мярка. Тя се отнася за всички, които идват в страната ни от Африка. О т 00:00 часа на 13 март всички лица, на които е позволено влизането в страната и които идват от страни и територии в Африка, се слагат под наложителна карантина за период от 10 дни. Това подрежда министърът на опазването на здравето със своя заповед, издадена през днешния ден.

За тези лица не се позволява изключението за анулация на  карантина та при даване на негативен резултат от извършен до 72 часа преди влизането в  България  PCR тест, пише 

Карантина та се анулира при приключване на 10-дневния период и даване на негативен резултат от извършено на 10-ия ден от  карантина та проучване по метода на полимеразно верижна реакция за доказване на COVID-19. Резултатът се показва на шефа на районната здравна ревизия, който е издал предписанието.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР