Снимка: БулфотоПравителството да продължи да управлява, но без Бойко Борисов.

...
Снимка: БулфотоПравителството да продължи да управлява, но без Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Румен Христов: За да има смяна на модела, трябва да има смяна на Конституцията

Снимка: Булфото

Правителството да продължи да ръководи, само че без Бойко Борисов. Това е един от разновидностите, които министър председателят е подготвен да предложи на съдружните си сътрудници.

,,Младите хора стачкуват откровено, желаейки да трансформират нещо в страната. Те желаят промяна на модела. Смяна на модела без промяна на Конституцията не може да има. Те ще останат излъгани``, съобщи водачът на СДС Румен Христов.

Според него това, което виждаме през последния месец, е борба за основаване на длъжностен кабинет, а не толкоз за осъществяване на ранни избори.

В една демократична страна, каквато претендира, че е България, тези въпроси се вземат решение на избори. Хората гласоподават, дефинират тези, които ще ръководят. Защо десните би трябвало да завоюват още веднъж? Десницата е групировка, която е " за " Европейски Съюз, а левицата - с носталгията към някогашния Съветски съюз и Евразия, разяснява той.

По думите му пред Bulgaria ON AIR концепциите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за огромните неща, които дефинират посоката на развиването на България и дясното, което я пази, съответстват, написа Novini.bg.

Христов разяснява и рецензиите към ръководещите по отношение на решението да бъде изтеглен един милиарда лева заем от Европейски Съюз.

Тук дебатът е - единият път " давате малко ", другият " за какво вземате заеми ". Нека да се уточним. Имаме тази опция да подпомогнем секторите, които са в доста тежко състояние с вземане на заем, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР