Снимка БулфотоПосолството на САЩ в София и Фондация Америка за

...
Снимка БулфотоПосолството на САЩ в София и Фондация Америка за
Коментари Харесай

САЩ обявяват програма за финансова помощ за българи, работещи в подкрепа на своите общности

Снимка Булфото

Посолството на Съединени американски щати в София и Фондация " Америка за България " афишират стратегия за финансова помощ за българи, работещи в поддръжка на своите общности по време на COVID-19, заяви задачата ни в София, заяви Канал 3.

" Българите носят храна на съседите си, грижат се за поставените под карантина медици, оказват помощ на възрастните си съграждани и правят доста други неща. Тези действия демонстрират силата на българите – тяхната връзка както едни с други, по този начин и с цялата общественост. Като отдавнашни сътрудници ние с възторг поддържаме тези впечатляващи старания. “, сподели посланикът на Съединени американски щати в България Херо Мустафа. 

Като самопризнание за впечатляващите български доброволчески начинания, които си оказват помощ взаимно по време на рецесията с COVID-19, Посолството на Съединени американски щати в София и Фондация " Америка за България " ще дават финансова помощ на български жители, неправителствени начинания и дребни и междинни бизнеси, които оферират услуги в поддръжка на своите общности.

Моля, номинирайте себе си или своята организация на уеб страница: http://www.BGStandingTogether.org/ Всеки български жител или организация могат да аплайват за тази финансова поддръжка.

Финансовата ни помощ има за цел да подкрепи тези, които оказват помощ на другите. Ще предоставяме помощ за планове, които към този момент се извършват. Ще одобряваме номинации до 13 часа в понеделник, 30 март. Ще обявим обществено получателите и тяхната активност, тъй че българските жители да научат за положителните каузи на своите съседи и другари.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР