Снимка: БулфотоПосоченият за министър-председател в проектокабинета на ГЕРБ-СДС Даниел Митов

...
Снимка: БулфотоПосоченият за министър-председател в проектокабинета на ГЕРБ-СДС Даниел Митов
Коментари Харесай

ГЕРБ ще поиска подкрепа от Слави и ДБ, обяви Даниел Митов

Снимка: Булфото

Посоченият за министър-председател в проектокабинета на ГЕРБ-СДС Даниел Митов разгласи, че партията му ще търси поддръжка от " ИТН " и " Демократична България ". Причината - те стоят най-близо идеологически до тях, особено Демократична България.

" Демократична България " ще бъдат поканени на съвещания, като тяхно ще решат дали да се отзоват, съобщи той.

" Ще поканим и групата на „ ИТН “. Обмисляме разновидности какъв кабинет ще може да се сформира ", акцентира той.

" Днес обявихме персоналния състав на проектокабинета. Хора с ясни биографии, с добра професионална подготовка, от първия ден, в случай че бъде формиран и подсилен кабинета, да се оправим с икономическата и здравната рецесия. Надявам се, че в българския политически живот може да се върне естественото държавническо държание. Кампанията отмина, би трябвало към този момент да се работи, има потребност от постоянен кабинет, и то бързо ", разяснява още номираният за министър-председател от ГЕРБ-СДС и окачестви проектокабинетът като " амалгама от опит, последователност и обновяване ".

Той посочи, че неофициални диалози не са били водени и акцентира съобщи, че няма да търсят поддръжката на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

ГЕРБ/СДС няма да бавят процедурата ненужно, разяснява Даниел Митов дали ще могат в границите на 7-дневен период да влязат в договаряния с посочените от него партии и да сформират възможен кабинет.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР