Снимка БулфотоПосещението на папа Франциск в България струвало на държавата

...
Снимка БулфотоПосещението на папа Франциск в България струвало на държавата
Коментари Харесай

Посещението на папата ни излязло по-евтино от предвиденото

Снимка Булфото

Посещението на папа Франциск в България коствало на страната ни по-малко от плануваното. Това оповестиха от Дирекцията по вероизповедения към Министерския съвет, съобщи България Он Ер.

За визитата на Светия отец в страната ни били планувани съвсем 1 млн. лева, само че положителната организация понижила сумата. Още в самото начало при организирането на визитата били планувани 900 хил лв..

" Целите разноски пое страната. Някъде към 720-730 хил лева, тъй като правихме и корекции на доста неща ", уточни пред Bulgaria ON AIR Емил Велинов, който е шеф Дирекция " Вероизповедания " към Министерски съвет.

Според него визитата на папа Франциск била извънредно сполучлива поради скромността на настоящия глава на Римокатолическата черква.Според представителите на останалите вероизповедания, отсъствието на Българската православна черква по време на събитието за мир на площад " Независимост ", е решение, подбудено от канона.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР