Снимка БулфотоПореден случай на агресия срещу медик. Случаят този път

...
Снимка БулфотоПореден случай на агресия срещу медик. Случаят този път
Коментари Харесай

Мъж нападна лекар от Спешното отделение в Радомир

Снимка Булфото

Пореден случай на експанзия против доктор. Случаят този път от Спешното поделение в Радомир. Млад мъж е нападнал дежурния доктор след спор какви операции могат да се вършат в Спешна помощ. Медикът е с комоцио, а по случая е формирана инспекция, съобщи Нова тв.

Иво Асенов, за който от Спешната помощ настояват, че е нападнал лекаря, е пристигнал в Спешното поделение с баба си, която е била с високо кръвно. Той е настоял да й бъде направена инжекция.

" Жената е пристигнала в положително общо положение, не е ставало въпрос, че има високо кръвно и че се нуждае от обзор. Не знам по какъв начин е обяснено това. До експанзията се стига, когато пациентите са споделили, че би трябвало да се направи инжекция, на въпроса каква – никой не е дал отговор. Инжекции и операции не вършим, като се изключи тези, които са назначени по неотложност от нашите лекари ", изясни доктор Сия Механджийска, която завежда Спешната помощ в Радомир, пред NOVA. 

Тя добави, че е обяснено на пациента, че операции, назначени от персонални лекари, не се правят. Дежурният доктор е разяснил на хората какво би трябвало да се направи.

" При което стартират закани и лекарят му споделя, че щом има опасност, ще потърси съответните органи. Младежът се обръща и непринудено го удря по лицето ", описа Механджийска. 

Нападателят, който отхвърля да опише за случилото се, изясни, че медикът пръв е показал експанзия. Майката му - Камелия Асенова удостовери и добави, че лекарят е блъснал пациентката с високо кръвно.

" Инцидентът е регистриран и има тъжба от пострадалия доктор. Прави се полицейско следствие, което още не е завършило, и не е подадено в прокуратурата ", уточни кметът на Радомир Пламен Алексиев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР