Снимка: БулфотоПоради предвиденото намаление на цената на природния газ с

...
Снимка: БулфотоПоради предвиденото намаление на цената на природния газ с
Коментари Харесай

Парното и топлата вода поевтиняват с между 8 и 25% от 1 април

Снимка: Булфото

Поради плануваното понижение на цената на природния газ с 40,49 на 100 от 1 април, Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) предлага да се намалят цените на парното и топлата вода в страната с сред 8 и 25 процента пак от тази дата, предаде БТА.

В постройката на КЕВР през днешния ден се състоя съвещание, на което бяха позволени само представители на сдруженията от бранша " Топлоенергетика " поради ограничението на разпространяването на COVID-19. 

Изпълнителният шеф на " Топлофикация-София " Александър Александров, който се включи по Скайп, сподели, че не възразява по отношение на предлагането на регулатора цената на топлинната сила в София да поевтинее с 25,14 %. По думите му от столичното топлофикационно сдружение само считат, че цената на електрическата енергия няма да бъде съответстваща през идващите три месеца.

Изпълнителният шеф на " Топлофикация-Бургас " Християн Илиев, който също се включи по Скайп, съобщи, че няма възражения против предлагането цената на топлинната сила в Бургас от 1 април да бъде по-ниска с 16,4 %. Михаил Ковачев, който е изпълнителен шеф на " Топлофикация-Разград ", също няма забележки против препоръчаното намаляване на цената с 16 на 100.

Предложението на КЕВР е цената на топлинната сила в София да поевтинее с 25,14 %. В Пловдив се предлага понижение на цената с 14,8 на 100, в Бургас - с 16,4 %, във Варна - със 7,8 на 100, във Враца - с 21,3 на 100, във Велико Търново- с 16,6 %, в Разград - с 16 на 100.

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР