Снимка БулфотоПолицейските власти в Барселона и околностите издирват бебе на

...
Снимка БулфотоПолицейските власти в Барселона и околностите издирват бебе на
Коментари Харесай

Зверство! 16-годишен баща изхвърли новороденото си бебе в река

Снимка Булфото

Полицейските управляващи в Барселона и покрайнините търсят бебе на няколко дни, което е било захвърлено от 16-годишния му татко в река Бесос, която тече през региона Каталуния, съобщи Блиц.

``
реклама
 
В издирването на новороденото вземат участие служители на реда, пожарникари, екипи на гражданска отбрана, доброволци, кучета и хеликоптер. Издирвателните дейности са почнали още през вчерашния ден по обяд и траяли до 02:30 след среднощ. Тази заран издирването е било възобновено.
 
Извършителят на действието - 16-годишният му татко - е признал какво е направил пред неговия татко, който от своя страна незабавно го завел в локалното ръководство, където младежът си признал всичко.

По случая е било формирано следствие, а младежът е бил неотложно арестуван. По информация на испанския всекидневник ``La Vanguardia`` младежът е южноамериканец.
  
Още през вчерашния ден в полицията е бил получен сигнал, че е видян юноша наоколо до реката, който носи куфар, в който ``изглеждало, че има бебешко телце``. Единствената улика, на която проверяващите са се натъкнали към този миг, е точно въпросният куфар, в който разкрили облекла и кръв.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР