Снимка БулфотоПодпалиха я и изгоря. Това е, но.. аз си

...
Снимка БулфотоПодпалиха я и изгоря. Това е, но.. аз си
Коментари Харесай

Проф. Минеков с разкрития за отвличане и заплахи спрямо него

Снимка Булфото

Подпалиха я и изгоря. Това е, само че.. аз си мисля, че би било добре да помълча тук, тъй като в случай че не преставам да приказвам по този метод - ще ми свършат колите, Диков``, Това съобщи проф. Велислав Минеков в предаването ``ЕвроДикоФ`` по ТВ Евроком във връзка запалването на колата му случило се на 10.07.2019г., съобщи  fakti.bg.

``Има едно пренасочване на случая. Не са приказва за това, че фактически има две изгорели коли и че има престъпно деяние, което е ясно и което е споделено от служителите на реда. Това не е инцидентно. Не е от природата, не е от гръм, а има преднамерено запалване. Оттук нататък кой е трябвало да бъде пръв или втори, натоварването с фактологията към това, че другият човек е чужденец, сърбин, вършат нещата да наподобяват колкото се може по-оневиняващи целия престъпен акт, а има такъв``, изрази мнение проф. Минеков.

``Както сподели господин министърът на вътрешните работи, не могат да се изричат никакви догатки, до момента в който не се разбере каква е истината в тази ситуация. Aз получавам доста положителни реакции, освен в обществените мрежи, където общо взето няма никакво съмнение за какво се е случило това нещо. Приятно ми е, че получавам и от сътрудници, които са от чужбина. Приятно ми е, че тези неща се схващат и отвън страната``, съобщи още той.

``Другото, което би трябвало да кажа наложително е моята признателност към пожарникарите. Шефът на момчетата от пожарната се споделя Георги Ташев, те са от 7-мо ръководство на пожарната. Те пристигнаха безусловно за минути и с изключителна храброст потушиха това нещо, защото можеха да се взривят няколко резервоара``, изрази признателност проф. Велислав Минеков.

``Имаше декларация на началника на 1-во РПУ комисар Милтенов, че в никакъв случай не са получавали от мен тъжба за някакъв опит за принуждение против мен. Това не е правилно. Комисарят, или не са му предложили документите, с които разполагат, или не е осведомен, или работи в услуга на подпалвачите, което би било прекомерно тъпо.Последната тъжба беше случай разследван от следовател Пенчев и това беше доста сериозна опасност. Общо взето от 2014 година до 2019 година имам някакви бегли такива закани, само че в този интервал, единствено за 4 години, имам 4 съществени сериозни закани, което в никакъв случай не съм го разказвал, само че е времето да кажа и за това нещо, защото те представляваха опасност``, загатна Минеков.

``Първото си беше чисто похищение от ателието. Какъв беше моят шанс? Беше, че началникът на тези двама бандити, на които им беше поръчано да ме задърпат и да ми кажат какво да върша и какво да не върша, този шеф се оказа мой някогашен новобранец в казармата. Това се размина. Последното, което се случи, за което дълго писахме в 1-во районно, на същото място стана опасността, беше доста съществено, като това се случи на 10 метра от неподозиращия ми наследник, а беше доста рисково. Този път беше доста сериозен индивидът, който пристигна да ме предизвести. Много сериозен. Това е разказано в 1-во районно, имаше разследване и завърши с решение на прокуратурата, че не е открит индивидът, който се издирваше``, призна проф. Минеков.

За тиражирания негов комшия, който е със сръбски генезис, Велислав Минеков съобщи: ``Познавам се със сърбина, честен човек, не е богат. Отскоро ми е комшия, живее против нас. Нищо не сподели, просто е задоволително изумен от това, което се случи. Освен това колата му е оскъдна, тя не коства и 1000 лева``.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР