Снимка БулфотоПо трима нарушители наведнъж ще могат да запечатват новите

...
Снимка БулфотоПо трима нарушители наведнъж ще могат да запечатват новите
Коментари Харесай

От февруари новите камери на КАТ, снимат по трима нарушители наведнъж

Снимка Булфото

По трима извършители едновременно ще могат да запечатват новите 28 камери на КАТ, написа „ Телеграф “, представен от rns.bg.

Новите уреди ще наблюдават от всевъзможни странни пътни сектори като завои и кръстовища, където до момента не е имало метод да спре патрулка или да се инсталира стационарна камера. Наблизо ще има кола на полицията, а работата на униформените ще е да охраняват всеки апарат и да го местят от едно място на друго. Периметърът й на деяние е до 600 метра и е с вградено различаване на регистрационните номера.

Триногите, както ги назовават катаджиите, си имат лично зареждане. За всеки случай имат в допълнение съоръжение, с което да се зареждат чрез акумулатора на патрулката. Дори водач да разполага с антирадар в колата си, макар че е неразрешено от закона, той няма да въздейства по никакъв метод на работата на камерите и няма да може да ги заглуши. Същото се отнася и за радар детекторите, чиято цел е да подсказват, в случай че има надзор за скорост. Те няма да подават сигнал на водача, в случай че са в обсега на една от 28-те камери, настояват катаджиите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР