Снимка БулфотоПо проверките на къщите за гости се работи активно,

...
Снимка БулфотоПо проверките на къщите за гости се работи активно,
Коментари Харесай

Гешев: По проверките на къщите за гости се работи активно, излизат интересни неща

Снимка Булфото

По инспекциите на къщите за посетители се работи интензивно, излизат забавни неща за злоупотреби с евросредства и други документи. Това сподели на брифинг заместител основният прокурор Иван Гешев, съобщи вести.бг.

Решенията на КПКОНПИ са в сегмента, който касае тяхната подготвеност – а точно спор на ползи. А при нас има инспекции, които са предоставени също на тази комисия и при които правим събиране на данни за закононарушения от компетентността на прокуратурата, съобщи Гешев.

Той означи, че са били предоставени данъчни инспекции и на Национална агенция за приходите, които към този миг не са завършили. Поддържаме непрекъснат контакт с сътрудниците от Национална агенция за приходите. Процедурите по данъчния кодекс са много по-тежки и тромави, което забавя тези инспекции, сподели той.

По думите на Иван Гешев по къщите за посетители се работи интензивно. Излизат забавни неща, за които ще бъдете известени. Те са в сегмента осъществени закононарушения – т.е. корист с евросредства и други документи. Прокурори от ВКП са упълномощили инспекция на Групово дело " Национална полиция "  в тази тенденция за голям брой случаи, сподели още Иван Гешев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР