Снимка БулфотоПо малко от две седмици остават до финала на

...
Снимка БулфотоПо малко от две седмици остават до финала на
Коментари Харесай

Тервел Пулев влиза в къщата на Big Brother за новата седмична мисия

Снимка Булфото

По малко от две седмици остават до финала на VIP Brother „ Женско царство “. Сезон 2018 ще приключи на 2 ноември, а единствено няколко дни по-късно - на 5 ноември Къщата ще одобри новите си All Stars Съквартиранти. Кои и какъв брой ще са те, знае единствено Биг Брадър, написа флагман.бг.

На метри от огромния край в Къщата беше дадена и новата седмична задача " Родители и деца ". В нея Мира и Стефан имат нелеката задача да влязат в функциите на майка и татко в
Къщата. Двете " семейства " ще се борят за купата " Най-образцово семейство ". Мира ще се грижи за Петко, Ричард, Лора и Божана, а Стефан ще следи за възпитанието на Константин, Наско и Ваня.

Броени дни преди боксовата гала-вечер с негово присъединяване, която ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA XTRA на 27 октомври, звездата Тервел Пулев влезе в Къщата, с цел да
организира първата професионална подготовка по бокс на Съквартирантите. Освен нея, тази вечер ще забележим и боксовите мачове, извършени под съдийството на Слави Хараламбов.

Освен напрежението основало се след боксовите изяви на Наско, Петко, Константин и Ричи, Съквартирантите намират от ден на ден и повече мотиви за раздори. Нервите на Ваня са обтегнати до краен лимит, а какво я накара да изгуби надзор ще разберем тази вечер в 21:00 ч. единствено в ефира на NOVA.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР