Снимка: БулфотоПо информация на оперативните дежурни към общинските съвети за

...
Снимка: БулфотоПо информация на оперативните дежурни към общинските съвети за
Коментари Харесай

Полетите на летището във Варна пристигат по разписание, пристанището е отворено за маневриране

Снимка: Булфото

По информация на оперативните дежурни към общинските препоръки за сигурност ситуацията във Варненска област е спокойна. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Варна от Областна администрация – Варна.

Превалявания от дъжд имаше във Варненска област в ранните часове на 20 януари. По информация на дежурния диспечер не са регистрирани проблеми свързани с метеорологичната конюнктура. Полетите на летището във Варна се правят по разписание, пристанището е отворено за маневриране на кораби. Всички обитаеми места са с обикновено електрозахранване и водоснабдяване.

Следи се и равнището на водоемите в района, само че проблеми не са регистрирани, защото не е имало съществени превалявания. Към момента реките във Варненска област, Камчия и Провадийска са в коритата си, няма постъпила информация за спешни обстановки по язовирните стени и оборудванията към тях.

Времето по Черноморието е облачно. По данни на Националния институт по метеорология и хидрология няма да има превалявания по крайбрежните региони. Максималните температури ще са сред 8 и 10 градуса.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР