снимка: БулфотоПо думите му авиационният сектор е най-тежко пострадалият от

...
снимка: БулфотоПо думите му авиационният сектор е най-тежко пострадалият от
Коментари Харесай

Служебният министър на транспорта: Спрях всички подготвени процедури на БДЖ

снимка: Булфото

По думите му авиационният бранш е най-тежко потърпевшият от пандемията.

Изненадва ме нетонизираната администрация. Ще я заменям единствено, в случай че чиновниците не си извършват отговорностите. Това съобщи служебният министър на транспорта  в ефира на Нова телевизия.

По отношение на промяната на шефа на държавния авиоотряд, Тидирив съобщи: " С ген. Тодор Коджейков се разделихме по взаимно единодушие. Благодаря за неговата работа. Генерал-майор Златко Златев е извънреден експерт с огромен опит. Подмяната е по професионални аргументи, а не по персонални ", изясни той.

" Към този миг няма смяна в „ Информационно обслужване “. Очаквам да извършват професионално своята работа. Той дефинира идните избори като предизвикателство. „ Информационно обслужване “ ще работи по-бързо този път, само че това няма да е за сметка на качеството. Проверките целят да има обективност ", увери служебният транспортен министър.

" Спрях всички готови процедури на БДЖ. Те би трябвало да са задоволително транспарантни и отворени към всички участници ", уверен е министър Тодоров.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР