Снимка БулфотоПиян шофьор на линейка беше задържан в Пловдив, съобщиха

...
Снимка БулфотоПиян шофьор на линейка беше задържан в Пловдив, съобщиха
Коментари Харесай

Задържаха пиян шофьор на линейка в Пловдив

Снимка Булфото

Пиян водач на кола за спешна помощ беше арестуван в Пловдив, оповестиха от полицията. Около 14:10 ч. през вчерашния ден пътни служители на реда посетили злополука с леки материални вреди на ул. „ Дилянка “, заяви бТВ.

``
реклама

На място било открито, че специфичен автомобил на многопрофилна болница в града, ръководен от 63-годишен мъж, блъснал откъм гърба извършващ ляв завой джип „ Дачия “ с 34-годишен лидер.

Двамата участници били тествани с дрегер за алкохол и апаратът отчел съществуване на над 1,2 промила в кръвта на по-възрастния. Той е арестуван за едно денонощие в Трето районно управление (на МВР), формирано е бързо произвеждане. 

За случая е известена Районната прокуратура.

Същия ден сходни дейности са подхванати и по отношение на 43-годишен гражданин на Първомай. На ул. „ Яне Сандански “ в града той бил хванат от чиновниците на реда зад кормилото на лек автомобил „ Форд “ с над 2 промила алкохол.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР