Снимка: БулфотоПисателят Калин Терзийски призна пред списание “Love style, че

...
Снимка: БулфотоПисателят Калин Терзийски призна пред списание “Love style, че
Коментари Харесай

Калин Терзийски разкри лична драма: Аз умирах

Снимка: Булфото

Писателят Калин Терзийски призна пред списание “Love style ”, че предходната година е бил на косъм от гибелта и единствено молбите на жена му Ивана да влезе в болница са го избавили, написа Блиц.

„ Наистина умирах. Лекарите също се изплашиха доста съществено. Чернодробните ми ензими не можеха да се отчетат на автоматите, които проучват кръвта. При горна граница 50 при мен бяха над 2500. Бях се разболял освен от алкохола, а от доста други неща. Бях обезверен, не излизах на никое място, не се движех, стопирах храната за месец, просто не ми се ядеше нищо...
 
Развих и изострен панкреатит. Бях в интензивното поделение на болница, в действителност бях на ръба. Слава Богу, че минах без некроза на панкреаса, тъй като това щеше да е смъртоносно. Всеки ден ми вливаха по няколко системи. Сега пребивавам втори живот “, споделя Терзийски.
 
Той не е близвал алкохол от този момент. Върнал се към пиенето преди към две лета. Преди присъединяване си във „ Фермата “ поспрял за известно време. След това не съумял да се сдържи. Стоял си самичък в къщата в Банкя, тъй като не желал да натоварва жена си Ивана. Тя го предиздвикала принудително да влезе в болница, защото видяла, че му остава месец живот.
 
„ Престоят там ми оказа помощ и да спра алкохола. Има интервали, в които все едно трен минава върху теб. Сътресението е доста мощно и трае седмици. Вдигах кръвно двеста на 100. Вегетативната нервна система ми беше разрушена, само че пък аз знам по какъв начин да преодолея всичко това “, споделя ще писателят.
 
Той приказва намерено и за връзките си с актрисите Диана Димитрова и Елен Колева.
 
„ С Диана бяхме близки доста малко време, а по-късно душата ми на стихотворец страдаше. Любовта ни стартира от взаимна креативна непосредственост и удивление. Бях покорен от нейната изключителност, само че не бях подготвен да заживея с нея. Най-малкото, тъй като си давах сметка, че няма да е за дълго. Това на нея щеше да повлияе зле, а мен щеше да унищожи. Много ясно се пазех и внимавах с Диана, с цел да ни предпазя от една злополука, каквато стана с Елен.
 
С нея също нямаше по какъв начин да остана вечно. Не тъй като съм нарушил някакви правила, а тъй като съм оставил Ивана тъжна и самотна, а аз я обичам доста, повече от всичко на този свят “, приключва Калин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР