Снимка БулфотоПазарите се спират, докато не се създаде ред такъв,

...
Снимка БулфотоПазарите се спират, докато не се създаде ред такъв,
Коментари Харесай

Пазарите затварят, ако не въведат контрол като по магазините

Снимка Булфото

Пазарите се стопират, до момента в който не се сътвори ред подобен, какъвто е в магазините – на влизане, на излизане стерилизация, ред и отдалеченост. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов на брифинг в Министерски съвет, представен от БГНЕС.

Вътрешният министър Младен Маринов съобщи, че се вижда утежняване по съблюдаване на ограниченията по пазарите, топлото време способства за това.

На въпрос на БГНЕС Маринов съобщи, че за малко време се вижда утежняване на ограниченията и дисциплината. Местните управляващи в страната ще бъдат инструктирани да се затварят, в случай че нарушат ограниченията. " Много ми е неприятно, мисля, че не е моментът в този момент да се наказваме. Нашите рекомендации са на пазара да се върви с маски ", предложи вътрешният министър.

Премиерът Бойко Борисов заяви още, че Маринов дружно със чиновници на РЗИ и регионални шефове, ще създадат график за пазарите.

Ако няма усъвършенстване на ограниченията и организация на пазарите, ще се прибегне към тяхното затваряне, заключи Маринов.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР