Снимка БулфотоПътуванията из ЕС вече са възможни, но хората отбягват

...
Снимка БулфотоПътуванията из ЕС вече са възможни, но хората отбягват
Коментари Харесай

България с най-евтините цени за почивка в 27 държави

Снимка Булфото

Пътуванията из Европейски Съюз към този момент са вероятни, само че хората отбягват огромните хотели. Предпочитани са къщите за посетители и частните квартири. Един разбор от Германия сочи, че най-евтините цени са в България.

Проучване на портала за наемане на ваканционни жилища HomeToGo прави съпоставяне сред 27 курортни дестинации в Европа и търси най-изгодните предложения. Данните от изследването се базират на цените, препоръчани в 280 000 предложения от края на май и началото на юни, като са изчислени така наречен медианни цени – при които не се взимат поради най-високите и най-ниските стойности, написа Дойче веле .

От изследването излиза, че в България нощувката излиза приблизително към 58 евро, в Чехия - 87, в Литва - 89. На другия полюс са най-скъпите курортни дестинации – във Франция, Португалия и Хърватия. В тези страни цената надвишава 200 евро за нощувка.

В Германия се заплаща приблизително по 123 евро

В обичаните места за морски курорт на германците ваканционното жилище излиза към 150 евро на нощ: в Испания се заплащат по към 160 евро, в Италия – приблизително 147 евро, в Гърция 138. На този декор ваканцията в скандинавските страни наподобява по-изгодна: 118 евро в Швеция, 120 евро в Норвегия и 100 евро във Финландия.

А тези, които решат да си останат в Германия, вероятно ще заплащат по към 123 евро за нощ.

Предимствата на ваканционните жилища

Както разясняват от портала HomeToGo: „ Ваканционните жилища и частните къщи за посетители са местата за отмора, които оферират най-голяма сигурност и опция за съблюдаване на обществена отдалеченост. Затова и търсенето е огромно ".

А има и резервации, направени още преди рецесията. „ В най-предпочитаните за курорт страни цените на свободните места са релативно високи. Но даже и там могат да се намерят положителни и в същото време преференциални благоприятни условия “, изясняват от HomeToGo.

Търсейки положително място за почивка, хората могат да се натъкнат на огромни ценови разлики, прибавят още специалистите в сектора. И дават рекомендация: който се интересува от преференциалните предложения, да не се бави с резервациите.
 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата А
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР