Снимка: БулфотоПътна полиция напомня на водачите да обърнат специално внимание

...
Снимка: БулфотоПътна полиция напомня на водачите да обърнат специално внимание
Коментари Харесай

От утре глобяват шофьорите без зимни гуми

Снимка: Булфото

Пътна полиция припомня на водачите да извърнат особено внимание на положението на гумите на техните транспортни средства, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, представен от dariknews.bg.

Според Закона за придвижване по пътищата, движещите се по пътя пътни транспортни средства би трябвало да бъдат с гуми, предопределени за зимни условия, или с гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 mm  през интервала от 15 ноември до 1 март.

Нарушилите това условие се глобяват с санкция от 50 лв..


Припомняме на всички участници в придвижването по пътищата – водачи и пешеходци, че е  в ход Акция „ Зима “ . Тя е разграничена на три стадия. 

В момента акцията е ориентиран към държанието на пешеходците.  Третият стадий започва на 20 ноември и ще е със особено внимание към водачите на моторни транспортни средства. Те би трябвало да приготвят колите си за ръководство в зимни условия. Това значи, че с изключение на на гумите, водачите би трябвало да извърнат внимание и на осветителната и стъклопочистващата системи на колите си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР