Снимка БулфотоПарламентът ще разгледа Закона за административното регулиране на икономическите

...
Снимка БулфотоПарламентът ще разгледа Закона за административното регулиране на икономическите
Коментари Харесай

Парламентът ще разгледа Закона за горивата на второ четене

Снимка Булфото

Парламентът ще прегледа Закона за административното контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис. Това планува седмичната проектопрограма за работа на Народното заседание. Законът е прочут като Закона за горивата, написа вести.бг.

Текстовете плануват възбрана за зареждане на резервоари на пътни транспортни средства с артикули от нефтен генезис, които не са регистрирани по реда на Закона за налога върху добавената стойност и на Наредбата за вписване и отчитане посредством фискални устройства. За нарушаване на възбраната е планувана санкция в размер от 10 000 до 100 000 лева, надлежно с имуществена глоба в размер от 20 000 до 200 000 лева

Със закона се не разрешава осъществяването на действия по пълнене на съдове под налягане с полутечен нефтен газ (LPG) отвън данъчни хранилища. Законопроектът дефинира пълненето на бутилки с втечнени нефтени газове (LPG). Става въпрос за пълнене на транспортируеми съдове за предпазване с полутечен нефтен газ (LPG).

Промените плануват изваждане от приложното поле на закона на активността по краткотрайно предпазване или зареждане от аграрни собственик на негови лични артикули от нефтен генезис отвън данъчни хранилища или складови стопанства на регистрирани получатели, предопределени за личната икономическа активност на земеделския собственик, които не подлежат на следваща продажба.
Народните представители ще прегледат и оставката на Владимир Савов като член на Комисията по финансов контрол.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължи
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР