Снимка БулфотоПарламентът ще разгледа предложението на БСП за връщане на

...
Снимка БулфотоПарламентът ще разгледа предложението на БСП за връщане на
Коментари Харесай

В НС ще обсъдят предложението за възстановяване на блиц-контрола

Снимка Булфото

Парламентът ще прегледа предлагането на Българска социалистическа партия за връщане на блиц-контрола във всяка първа сряда от месеца, съобщи вести.бг.

Това предвижда седмичната проектопрограма за работа на Народното събрание. Тъй като е първа сряда от месеца, на ротационен принцип право на оферти имат от „ Българска социалистическа партия за България “. Искането им за връщане на блиц-контрола е заложено в изменение на Правилника за организацията на активността на Народното събрание. От опозицията желаят всяка първа сряда от месеца в съвещанието министър-председателят и вицепремиерите да се явяват в Народното събрание и да дават отговор на устни въпроси за цялостната политика на държавното управление.

В своя ред за оферти от „ Обединени патриоти “ оферират промените в Закона за административните нарушавания и санкции. Парламентът ще се занимае с денонсирането на Европейската спогодба за насилието и неприятното държание при футболните срещи. Законопроектът е импортиран от Министерски съвет и съдържа две съществени оферти. Първото е за денонсиране на Европейската спогодба за насилието и неприятното държание на фенове при спортни прояви и в частност футболни срещи – Конвенция CETS № 120, която е била утвърдена от 37-то Народно заседание на 13 септември 1996 година

Второто предложение в законопроекта е за одобрение на новата Конвенция по тези въпроси, която замества досегашната европейска нормативна уредба - Конвенцията на Съвета на Европа за интегриран метод към сигурност, сигурност и обслужване по време на футболни мачове и други спортни мероприятия – Конвенция CETS № 218.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР