Снимка БулфотоПарламентът прие правила за избор на двама заместник-председатели на

...
Снимка БулфотоПарламентът прие правила за избор на двама заместник-председатели на
Коментари Харесай

Депутатите откриха процедура за избор на двама зам.-председатели на КФН

Снимка Булфото

Парламентът одобри правила за избор на двама заместник-председатели на Комисията за финансов контрол /КФН/, заяви Българска телеграфна агенция.

Единият заместител ще управлява ръководство " Надзор на капиталовата активност ", а другият - ръководство " Застрахователен контрол ". Председателят на КФН Бойко Атанасов, който беше определен от Народното събрание предходната седмица, трябва да предложи претенденти за заместници в петдневен период от през днешния ден.

Образованието на номинираните би трябвало да е най-малко степен " магистър " в региона на стопанската система, финансите, правото, математиката, информатиката и друга подобаваща за длъжността. Кандидатите би трябвало да имат най-малко 5 години за последните 10 години трудов стаж по специалността.

Кандидатите ще бъдат изслушани навън съвещание на Комисията по бюджет и финанси. Изборът ще бъде изработен на съвещание на Народното събрание.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР