Снимка БулфотоПарламентът отхвърли предложението в Закона за МВР за създаване

...
Снимка БулфотоПарламентът отхвърли предложението в Закона за МВР за създаване
Коментари Харесай

Патриотите скъсаха коалиционното споразумение с ГЕРБ, коалицията остава

Снимка Булфото

Парламентът отхвърли предлагането в Закона за Министерство на вътрешните работи за основаване на доброволни формирования за оказване на подпомагане на полицейските органи, което накара “патриотите ” да разгласят, че съдружното им съглашение с ГЕРБ е денонсирано, написа offnews.bg .

Въвеждането на доброволните отряди беше сложено, като условия, с цел да останат Вътрешна македонска революционна организация в ръководещата коалиция след напрежението с арести на фрагменти на “патриотите ".

С отхвърлянето на предлагането ни за доброволните формирования ГЕРБ едностранно денонсираха съдружното съглашение, сподели съпредседателят на групата на " Обединени патриоти " и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов. Предложението на депутатите на Красимир Каракачанов беше стигнало до второ, дефинитивно, четене в пленарна зала, когато от Движение за права и свободи желаеха 30 мин. отмора. “От името на Движение за права и свободи желая половин час отмора, с цел да може да извършите по този начин, че събирайки ръководителите на парламентарни групи да им обясните, че на вас не са ви нужни тези сили, които ще ви дърпат за крайници, нанадолу ", съобщи Рамадан Аталай.

Веселинов съобщи, че ГЕРБ са отстъпили от консенсуса и са се повлияли от провокация на Движение за права и свободи за доброволните формирования. " Това е наше отдавнашно виждане, залегнало в управническата стратегия. Потвърдено на съдружен съвет с ГЕРБ. Самите текстове, които трябваше да бъдат гласувани са надалеч по-меки и надалеч по-скромни като обсег от това, което ние виждахме и предлагахме ", съобщи още Веселинов.

" Има ли към ГЕРБ смяна в желания от тях сътрудник за ръководство? ГЕРБ за напред ще извършват съдружното си съглашение с нас или ще ръководят по програмата или ще продължат да правят услуги на Движение за права и свободи? ", попита Веселинов. " Ако е по този начин, предлагаме да официализират връзката си с Движение за права и свободи и ние да излезем от ръководството ", акцентира още Веселинов.

Ултиматум

ГЕРБ имат време да се поправят и да одобряват ноново предлагането за доброволните отряди, в случай че не се случи, явно нашите пътища се разделят, сподели още Веселинов.

" Флиртът с Движение за права и свободи за нас постоянно е бил забележим. Винаги сме се стремели да го ограничаваме като нездравословно за страната. Сега въпросът е по кое време този флирт става по-вреден, в сравнение с актуалното ръководство ", добави той.

Коалиция още не е завършена

Ако търсите новината, че с обединението е завършено, нямате я още, съобщи обаче водачът на НФСБ Валери Симеонов. Той описа, че още преди месец, месец и нещо преди епидемията с ковид са водени диалози с ГЕРБ за неизпълнените задания от съдружното съглашение. “Един от уговорките, който беше стихотворец от тях, беше да се форсира приемането на Закона за доброволчеството, или в тази ситуация като раздел от Закона за Министерство на вътрешните работи. Странно е държанието на нашите сътрудници по един значим за нас въпрос, значим за съдружното държавно управление. Той е в действителност е дирек от програмата на ръководство ", сподели още Валери Симеонов.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР