Снимка БулфотоПарламентарната комисия за конфликт на интереси реши след запознаване

...
Снимка БулфотоПарламентарната комисия за конфликт на интереси реши след запознаване
Коментари Харесай

Вижте какво реши парламентарната комисия за конфликт на интереси относно шефа на КПКОНПИ

Снимка Булфото

Парламентарната комисия за спор на ползи реши след запознаване с резултатите от инспекцията на прокуратурата да се произнесе по настояването на Българска социалистическа партия за преустановяване на пълномощията на ръководителя на КПКОНПИ Пламен Георгиев и заместника му Антон Славчев, съобщи вести.бг.

Това реши комисията на днешното си съвещание с цялостно болшинство. Мотивите на левицата са подозренията за нарушавания на Георгиев и Славчев свързани с имотното им положение.
Вносителите от Българска социалистическа партия не участваха на съвещанието.

Председателят на парламентарната комисия Борис Ячев предложи още да се разпореди на националния център по парламентарни проучвания, в едномесечен период, да показа данни за резултатите от работата на до момента настоящия закон за КПКОНПИ. Предложението се одобри от комисията.

По думите на Ячев без да се знаят позитивите и негативите от действието на закона, не може да се вземе решение за потребността от правене на напълно нов подобен или да се усъвършенства. Според него, в случай че в този момент се тръгне към напълно нов закон за противопоставяне на корупцията, битката с нея в идващите три-четири години ще остане на назад във времето.

Той означи още, че откакто приключат проверките на КПКОНПИ за имотното положение на лица, заемащи висши държавни длъжности, ще поканят нейни представители, с цел да оповестят резултатите от тях.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР