Снимка БулфотоПарламентарната група на БСП няма да влезе в пленарната

...
Снимка БулфотоПарламентарната група на БСП няма да влезе в пленарната
Коментари Харесай

Елена Йончева, БСП: Няма да бъдем в пленарна зала за гласуването на новата ЦИК

Снимка Булфото

Парламентарната група на Българска социалистическа партия няма да влезе в пленарната зала при гласуването на състава на новата Централна изборна комисия (ЦИК). Това заяви в Хасково представителят на парламентарната група Елена Йончева, съобщи БНР.

„ Разбира се, имаме свои претенденти за ЦИК. Знам ги всичките имена, само че в този момент няма да ги посоча, това ще създадат сътрудниците от София “, разяснява тя. „ Няма да влезем в Народното събрание. Казахме при какви условия ще влезем в парламента- когато бъдат предпазени изборните права на българските жители “, съобщи Елена Йончева.

Социалистите напуснаха Народното събрание преди към две седмици след решение на Националния съвет на партията. Избор на нова ЦИК беше едно от изискванията, които водачът Корнелия Нинова сложи на ръководещите за връщане в пленарната зала.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР