Снимка БулфотоОткрито писмо изпрати до кмета на Варна Иван Портних

...
Снимка БулфотоОткрито писмо изпрати до кмета на Варна Иван Портних
Коментари Харесай

Варненка с открито писмо до Портних и Пасев: Защо лъжете, че сте взели мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19 на територията на Варна?

Снимка Булфото

Открито писмо изпрати до кмета на Варна Иван Портних и регионалния шеф Стоян Пасев изпрати варненка, която се сблъскала с неналичието на всевъзможен надзор на варненското летище, откъдето точно " влиза болестта ". 

Публикуваме го без редакция и ви призоваваме да стоите у дома, с изключение на при последна нужда. 

" Уважаеми господин Портних,
Уважаеми господин Пасев,

Обръщам се към Вас, с цел да изразя персонално и намерено голямото си отчаяние, гняв, гняв и всичко отрицателно, което мога да си помисля по Ваш адрес, по отношение на " ограниченията ", които сякаш сте подхванали за понижаване разпространението на COVID-19 на територията на гр. Варна и обл. Варна. Тази заран на 16.03.2020г. в 3:55 дойдох на летище Варна с полет на компания WizzAir от летище London Luton. По персонални мои наблюдения в самолета имаше най-малко 150 пасажера, по-голяма част, от които български жители. Очаквах при идването ми да бъда спряна за инспекция на здравословното ми положение, да попълня декларация, по отношение на престоя ми в чужбина и така нататък За мое удивление, с изключение на двамата чиновници, проверяващи документите на идващите и чиновници от наземен надзор до самолета, нямаше никой различен в летището. Абсолютно нито 1 човек от администрацията, никой проверяващ. Единствените живи хора бяха таксиметровите водачи пред терминала.
Въпреки това, ще си бъда у дома най-малко 14 дни, ще огранича контактите с околните си хора. Аз ще бъда виновна към всички към мен, само че дали и какъв брой от хората, с които пътувах тази заран ще бъдат и те?
Днес разговарях с персоналния си доктор, обадих се на и на тел: 052655227 (дежурни епидемиолози в РЗИ-Варна), където най-любезно ми обясниха, че няма къде непринудено да се проучвам. Може би в края на тази седмица в частни лаборатории ще има такава опция. Е, ще изчакам и ще им позвъня още веднъж.

Едва ли би трябвало да чакам отговор на въпросите ми към Вас, само че въпреки всичко ще Ви ги задам:

1. Как тъкмо е проведен контрола на въздушната ни граница, по-точно на летище Варна?
2. Кой ще носи отговорност, в случай че някой от всички пасажери, с които бях в самолета към 4 часа е болен и е заразил всички останали?
3. Защо искрено лъжете, че сте взели ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19 на територията на гр. Варна и обл. Варна, а видно не е по този начин?
4. Има ли въобще някоя държавна или общинска институция, която да има ясна визия за напредването на хора, идващи от чужбина на летище Варна?

Имам и още доста въпроси, само че надали има смисъл да ги насочвам. Както доста неща в обичаната ни страна и въпросната " карантина " до 29.03.2020г. е просто един фарс - персонално мое мнение.

Надявам се, че ще обърнете внимание на неналичието на надзор на летище Варна и по някакъв метод ще се промени обстановката там.

Желая най-много здраве и избистрен разум на Вас и всички към Вас.
За нас, елементарните жители, остава вярата да бъдем виновни към самите себе си и близките си, да сме здрави и да продължим да живеем обикновено, доколкото това е допустимо.

Оставам си вкъщи в карантина, насочвам апел към Вас за по-строг надзор и с почитание към всички лекари, медицински сестри и всички тези отдадени на специалностите си хора, които ще се погрижат за актуалните и бъдещи инфектирани пациенти.

Светът няма да свърши за две седмици, тъй че дано бъдем положителни и да съблюдаваме разпоредбите.

Само за информация съгласно worldometers.info: от 01.01.2020г. до 16:45ч. през днешния ден, от сезонен грип са умряли 100773 души, 203404 от малария, а единствено през днешния ден от апетит са умряли 21415 души.

Животът ще продължи и след този вирус!

Оставам с почитание и с малко религия в институциите,
Юлиана Патлеева

 



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 3 минути) Рейтинг: 23876 | Одобрение: 4586 Мерките които е взел/и са единствено в празните им кратуни,и в лъжеметите им наречени усти.Така е и на ХП гара където няма достъп до вода даже,да не приказваме за автогарата... Така е на всички места.И е извънредно време да бъдат осъдени поради закононарушенията си.Онзи горе ще го стори,май го е сторил към този момент, само че ние би трябвало да ги спрем да убиват бъдещето ни!!! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР