Снимка БулфотоОтчетът на Ручен Радев днес предизвика много дебати и

...
Снимка БулфотоОтчетът на Ручен Радев днес предизвика много дебати и
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Всички предложения на Румен Радев описват програма на лидер на политическа партия

Снимка Булфото

Отчетът на Ручен Радев през днешния ден провокира доста диспути и мнения на обществени персони. Своето мнение за казаното от президента изрази и проф. Антоанета Христова.

Посланието на президента Румен Радев е доста ясно. Свързано е с формулиране на неговите политически цели и опит да влияе на парламентарните избори. Политическите му цели са президентска република “, съобщи пред политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Тя посочи, че Радев приказва доста повече за това какво би трябвало да се случи в бъдеще време, като всичките му оферти разказват стратегия на водач на политическа партия.

„ Картината в съзнанието му явно е, че при продобиване на изборите от тези, на които той разпорежда доверие, биха могли да отворят тематиката за смяна в Конституцията, особено в частта, която го вълнува най-вече – България да се трансформира в президентска република. Това беше главното му обръщение. Опита се да моделира политически развой, който да бъде в съответна изгода за политическите сили, които не упомена съответно, само че свърза с митингите през лятото “, разяснява тя.

По думите й докладът на президента е включвал действия, които или не са видяни, или са регистрирани като желание.

„ Смислените планове, които формулира са хрумвания, които към този момент можеха да бъдат осъществени евентуално, в случай че нямаше такова мощно опълчване. По мотив на тях тематиката за разпределянето на парите от Европейски Съюз, излезе съществена, в бъдещите упования. Нямаше отговор за Невални, нито за жертвите на 1 февруари, показвайки по имена познаването на починали антифашисти, само че не и на убити антикомунисти, което още веднъж го нарежда ясно в ляво, про политиката на Путин “, добави проф. Антоанета Христова.

„ Останалото не e изненадващо, говорене без конкретика против ръководството и разхвърляне на етикети и обиди “, сподели още тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР